2 Kasım 2007 Cuma

Kevin Costner gitti Enrique Iglesias geldi...

Geçtiğimiz yaz epeyce bir dünya starını ağırlayan İstanbul şu günlerde 2 starı daha ağırlıyor. Biri şarkı söylediğini aslında yeni öğrendiğimiz aktör Kevin Costner, bir diğeri ise şu sıralar Ringside'dan coverladığı "Tired Of Being Sorry" şarkısıyla listelerde hızlı bir yükselişe geçen Enrique Iglesias (Doğrusu benim de son günlerde hep kulağımda olan favori şarkılarımdan biri bu!)

İşte her 2 sanatçı ile ilgili medyadan 2 kısa haber ve "Tired Of Being Sorry"nin videosu...

Kevin Costner, önceki akşam İstanbul WOW Otel Convention Center'da unutulmaz bir konser verdi. Sahneye kulis yerine izleyicilerin arasından geçerek çıkan ve bu jesti ile Türk hayranlarını şaşırtan Costner, Modern West grubuyla verdiği konserde sık sık barış çağrısı yaptı. Türkiye'de, özellikle de İstanbul'da olmaktan mutluluk duyduğunu belirten ünlü aktör, "İstanbul ve Türkiye insanlık tarihi açısından çok önemli bir konuma sahip, burada olmaktan çok mutluyum" dedi. Konser boyunca barış çağrılarını tekrarlayan, zafer işareti yapıp küresel ısınma ve savaş gibi güncel konulara gönderme yapan Kevin Costner, performansıyla sevenlerinin yüzünü güldürdü. Biletleri 100 ila 700 YTL arasında değişen fiyatlarla satılan konseri yaklaşık 2 bin kişi izledi. Ece Gürsel, Yonca Evcimik, Deniz-Haluk Berdan gibi isimler de izleyiciler arasındaydı... (HÜRRİYET)

Abdi İpekçi Spor Salonu’nda vereceği konser için İstanbul’a gelen Enrique Iglesias, "Türkiye’ye gelmek için iki kere bile düşünmedim" dedi. Özel bir uçakla geldiği İstanbul’da, Conrad Otel’de bir basın toplantısı düzenleyen ünlü yıldız, "Türkiye’deki terör olayları nedeniyle konserinizi iptal etmeyi düşündünüz mü?" şeklindeki soru üzerine, "Bu benim Türkiye’ye 4. gelişim. Türkiye’ye gelmek fikri oluşunca iki kere bile düşünmedim. Terörizm her zaman problem yaratır ama aklımdan iptal etmek gibi bir düşünce geçmedi" dedi. Iglesias, 3 Kasım’da (yarın) Türk hayranları ile buluşmak için sabırsızlandığını söyledi. Türkiye denilince aklına gelen 3 şeyi sıralaması istenen ünlü yıldız, "tarih, yemek ve kültür" cevabını verdi. Iglesias, basın toplantısı sonrası Reina Bar’a gitti. (HÜRRİYET)