12 Ekim 2008 Pazar

Emre Aydın Avrupa’da Türkiye’yi Temsil Edecek!

Avrupa'nın en büyük müzik ödül töreni olarak kabul edilen MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni’nde ülkemizi temsil edecek olan sanatçı , 11 Ekim gecesi Refresh The Venue’de düzenlenen MTV EMA Parti’de açıklandı. Emre Aydın EN İYİ TÜRK SANATÇI ödülünün sahibi oldu.

Sanatçı ödülünü MTV Türkiye’nin Sahibi Ve Yönetim Kurulu Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya’nın elinden aldı. 1994 yılından bu yana düzenlenen ve tüm dünyanın merakla beklediği MTV Avrupa Müzik Ödülleri Töreni’nde bu yıl Türkiye’yi ve Türk müzik piyasasını temsil edecek olan sanatçı, geçen yıl olduğu gibi yine izleyici oyları ile belirlendi.

Her yıl Avrupa'nın bir başka büyük şehrinde düzenlenen bu dev organizasyona MTV Türkiye’nin aday gösterdiği sanatçılar arasından Emre Aydın katılmaya hak kazandı. Sanatçı, 6 Kasım akşamı Liverpool’da düzenlenecek olan gecede, diğer ülke birincileri ile “Avrupa’nın En İyi Sanatçısı” ödülünün sahibi olmak için yarışacak.

Emre Aydın'ın yanısıra Hande Yener, Sagopa Kajmer, Hayko Cepkin, Emre Aydın ve Hadise’nin de canlı performasnları ile izleyenleri coşturduğu bu muhteşem partide, müzik sinema ve basın dünyasının büyük isimleri de boy gösterdi.