13 Ekim 2008 Pazartesi

Tarkan'ın klibi çalıntı mı?

Tarkan'ın 'Dilli Düdük' şarkısına çektiği yeni klibinin Alex Gaudino‘nun 'Destination Calibria' isimli şarkısının klibinin aynısı olduğu iddia ediliyor.

İşte Milliyet'ten Melis Alphan'ın yazısı:

"Önce Alex Gaudino‘nun 'Destination Calibria'sının klibini izleyin, sonra da Tarkan’ın “Dilli Düdük” şarkısına çektiği yeni klibi... Aradaki 'benzerden öte' sahneler şüphesiz dikkatinizi çekecek

Alex Gaudino’nun “Destination Calibria” parçasının klibi ile Tarkan’ın “Dilli Düdük” şarkısına çektiği yeni klibi arasında ‘benzerden öte’ sahneler var. Gaudino’nun klibinde süper mini etekli bandocu bir kız kıvrak kalça hareketleriyle saksafonunu çalar, arada rujunu tazeler, sonra davula geçiş yapar.

“Dilli Düdük”ün klibinde bir de ne görelim: Gaudino’nun bandocu kızları “Dilli Düdük”ün klibinin başından sonuna iki-üç sahnede bir karşımıza çıkıyor. Kamera aynen “Destination Calabria”nın klibindeki gibi kalçalara ve dudaklara zum yapıyor. İzlerseniz daha iyi anlayacaksınız. İki haftada bir popçularımızdan biri ya albüm kapağı ya klibi çalıntı diye gazetelere haber oluyor. Ama insanı sinir eden milleti bu kadar aptal yerine koymaları."