23 Nisan 2008 Çarşamba

Gülşen'den gençlere destek

Yapımcı Erol Köse ile yollarını ayırdıktan sonra Ercan Saatçi ile anlaşma imzalayan Gülşen, "Bu yazı boş geçirmeyeceğim" dedi. Yaza dair sürprizleri olduğunu söyleyen güzel şarkıcı, "Yeni firmamla yaptığım anlaşma gereği yılda 5 albüm yapacağım için elimi sıkı tutuyorum" diye konuştu. Yeni soundlar peşinde koştuğunu vurgulayan Gülşen, genç yeteneklere destek verdiğini sözlerine ekledi.

SERHAN İYİ ŞEYLER HAK EDİYOR
Gülşen son olarak; uzun yıllar müzik şirketlerinde basın danışmanlığı ve bazı mekanlarda işletmecilik yapan Serhan Sokulgan'ın üç şarkılık maxi-single'ında yer alan, söz ve müziği Sezen Aksu'ya ait olan 'Kaderim' şarkısına eşlik etti. Serhan'ın katıldığı bir radyo programına telefonla bağlanan Gülşen, "Serhan'ı çok seviyorum ve çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Şarkıyı dinlerken tüylerim diken diken oldu, Serhan çok iyi şeyleri hak ediyor" sözleriyle genç şarkıcıya destek verdi.

Gülşen, önümüzdeki yaz için sürpriz hazırlığında olduğunu belirterek şunları söyledi: "Şarkılar mevsimsiz ve ölümsüzdür. Şarkının yazı kışı olmaz. İyi şarkı her zaman yolunu bulur. Ben bu yaz albüm yapmasam da en azından hareketli bir single çıkartacağım."