17 Ağustos 2008 Pazar

Müzikal gece

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu son yılların en renkli etkinliklerinden birine ev sahipliği yaptı. Ünlü sanatçıları aynı sahnede buluşturan "Rock on Broadway", binlerce kişi tarafından ayakta alkışlandı.

Herkes rock'çı oldu
"Rock on Broadway" müzikali, farklı müzik türlerini seçmiş çok sayıda sanatçıyı aynı sahnede buluşturdu. Burak Kut'un "We Will Rock You" müzikalinden şarkılar yorumladığı gecede Hande Yener, Meyra, Fadik Sevin Atasoy, Irmak Ünal ve Pamela da müthiş performanslarıyla müzik severlerin karşısındaydı. Gecede "Jesus Christ Superstar", "The Wall", "Chicago" gibi önemli müzikallerden parçalar söylendi.

Zor ama keyifli iş
Gösteri saatinden önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fadik Sevin Atasoy, "Zor ama keyifli bir iş yapıyoruz. Keşke daha büyük bütçelerle daha büyük prodüksiyonlar sahneye koyabilsek" dedi.

Hande Yener ise bunun ilk müzikal deneyimi olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Çok iyi olacak çünkü dersime çalıştım. Daha çocuk gibiyim, her gün her şeye yeniden başlıyor gibiyim."

Hande Yener, gecede "Moulin Rouge" müzikalinin en bilinen şarkısı "Roxanne"i seslendirdi. Irmak Ünal, "Chicago" müzikalinde Rennee Zellweger'ın canlandırdığı Roxie karakteri ile sahnedeydi. Fadik Sevin Atasoy, kocalarını öldürdükleri için hapishanede olan 6 kadının hikayesinin anlatıldığı "Chicago" müzikalinden "Cell Blok Tango" adlı şarkıyı okudu ve aynı gösteride 6 ayrı kadını canlandırarak bir ilke imza attı. Geçen yıl sahnelenen müzikalde rol arkadaşı Demet Evgar ile sevgiliyi canlandıran Pamela, bu şovda da kendinden söz ettirdi. Sanatçı, "Chicago", "The Wall", "Queen" gibi önemli müzikallerin şarkılarını yorumladı.