27 Ağustos 2008 Çarşamba

Sinemada oynayacaklar

Habertürk'te Saba Tümer'in programına konuk olan Hepsi kızları, kısa bir süre önce basında yer alan ve kendilerine Eurovision'la ilgili teklif geldiği haberlerinin doğru olmadığını söylediler. Grup üyelerinden Cemre "Çıktığımızdan beri her sene basında Eurovision'a gidiyoruz ve hiç bizim haberimiz olmuyor" diyerek herhangi bir teklif almadıklarını söyledi. "Biz bu haberlerin çıkmasına da seviniyoruz çünkü Tükiye'nin bizi böyle bir göreve layık görmesi çok güzel" diye konuşan Gülçin, böyle bir teklif gelmesi karşısında "Kalbimiz istese de mantığımız hayır der" diyerek Eurovision'a pek de sıcak bakmadıklarını ancak olur da giderlerse şarkılarının yarısının İngilizce yarısının da Türkçe olmasından yana olacaklarını söyledi.

Yurtdışından teklif almışlar
Yurtdışından müzikal teklifi aldıklarını söyleyen Hepsi grubu kızları, projenin ayrıntılarına girmeden "Gerçekten heyecan verici isimlerin olabileceği üzerine konuşuluyor. İnşallah olur diyoruz" açıklamasını yaptılar.

Sinemada oynayacaklar
Bir sinema filmi teklifi aldıklarını anlatan Hepsi kızları, bir süre önce oynadıkları dizideki gibi kendilerini oynamayacaklarını ve bambaşka karakterlerle seyircilerin karşısına çıkacaklarını anlattılar. Film hakkında pek fazla detaya girmemeye özen gösteren Hepsi grubu, Eylül sonunda çekimlerin başlayacağını ve Ocak sonu Şubat başı gibi de vizyona gireceğini belirttiler. İstanbul dışında çekilecek filmin ismi ise daha sonra belli olacak.