6 Ağustos 2008 Çarşamba

Yeni şarkılarla başladı eski hitleriyle coşturdu

AVEA Harbiye Açıkhava Konserleri, önceki gece Megastar Tarkan'la başladı. Yeni albümü 'Metamorfoz'un İstanbul'daki ilk konserini veren Tarkan, 4 bini aşkın hayranını; hem yeni hem de eski şarkılarıyla coşturdu. Sahneye beyaz transparan gömlek ve pantalon, gümüş rengi ayakkabılarla çıkan Tarkan, 'Vay Anam Vay'la başladığı müzik ziyafetinde sık sık hayranlarıyla şakalaştı. Sahne önünde tezahürat yapanlara "Aşkım yarın ne yapıyorsun?" diye laf atan Tarkan, yoğun ilgiden çok memnundu. "Bakalım benim enerjime yetişebilecek misiniz?" diye hareketli şarkılarını peş peşe seslendiren Megastar, en büyük sürprizi ise ikinci bölümde yaptı.

30 PARÇA SESLENDİRDİ
Pembe gömlek ve fularla sahneye dönen şarkıcı, "Uzun zamandır söylemediğim şarkıları söyleyeceğim" diyerek; 'Ölürüm Sana', 'İnci Tanem' ve 'Gül Döktüm Yolarına'yı seslendirdi. Akustik olarak söylediği 'Asla Vazgeçemem' ve 'Dön Bebeğim' ile uzun süre alkışlanan Tarkan, 30 şarkı söylediği konserinin sonunda alkış yağmuruna tutuldu. Açıkhava'yı inleten Megastar, 'Dilli Düdük' ve 'Yak Fotoğrafları' ile 'bis' yaptı.

Tarkan'ın hareketli şarkılarını dinlerken, yerlerinde duramayan Gülşen ve Demet Akalın, konser boyunca karşılıklı göbek attı. İki ünlü, Megastar'ın şarkılarını da onunla birlikte söyledi. Eğlenceli konseri izleyenler arasında; Zeynep Tunuslu, Şehrazat, Arte Tahir ve Arzu Sabancı da yer aldı.