25 Şubat 2008 Pazartesi

Emre Altuğ da Türk Sanat Müziği söyleyecek / Klipte "ötenazi" kararı!

Emre Altuğ da Türk Sanat Müziği söyleyecek. Yarın gece Cahide Cabaret'de sahneye çıkacak olan yakışıklı popçu, repertuvarı için bir ay çalıştı.. Tarkan'dan Sezen Aksu'ya kadar pop müzik yapan birçok ünlünün, hobi olarak seslendirdiği Türk Sanat Müziği, Emre Altuğ'un da ilgi alanına girdi. Yarın Cahide'de Müzik ve oyunculuk çalışmalarını bir arada yürüten Altuğ, yarın akşam ilk kez sanat müziği şarkıları söylemek için sahneye çıkacak.

Türk Sanat Müziği'ne ilgi duymaya başlayan Emre Altuğ, Cahide Cabaret'deki programında; hem klasik hem de güncel sanat müziği şarkılarından oluşan bir repertuvar sunacak. İstanbul Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Emre Altuğ, aldığı müzik eğitiminin hakkını vermek istediğini söyledi.

KLİPTE ÖTENAZİ KARARI
Emre Altuğ, yeni albümü "Kişiye Özel"de yer alan "Neyleyim" adlı şarkısına ilginç bir klip çekti.
Klipte Altuğ'a, dizi ve reklam filmlerinin tanınan oyuncusu Gaye Gürsel eşlik etti. Genç yönetmen Eralp Vardar çektiği ve bir hastanede geçen klipte aşk, kaybetme korkusu ve ölüm teması işleniyor. Genç şarkıcı klipte, beyin ölümü gerçekleşen karısının hayat fonksiyonlarını devam ettiren makinelerin kapanıp kapanmama kararını vermekte zorlanan bir genci oynuyor.