20 Şubat 2008 Çarşamba

Sinem Amerika'da ödüle doymuyor!

Geçtiğimiz yıl, ABD'de düzenlenen John Lennon Beste Yarışması'nı 20 bin kişi arasından sıyrılarak kazanan Türk kızı Sinem Saniye'nin yıldızı her geçen gün biraz daha parlıyor. Genç şarkıcı son olarak, 'Boom Sheke Nana' adlı şarkısıyla binlerce rakibini geride bıraktı ve Bilboard Dünya Beste Yarışması'nda ikinci olmayı başardı.

Konser teklifi yağıyor
Sinem'in bu şarkısı, yarışma komitesinin ABD'deki plak şirketleri ile radyo ve televizyonlara göndereceği CD'de de yer alacak. Böylece; neredeyse her gün başka bir konser teklifi aldığını belirten genç şarkıcı için yeni bir fırsat kapısı açılacak. 'When I Don't Sleep' adlı ilk albümü geçtiğimiz ay piyasaya çıkan Sinem Saniye, gördüğü ilgiden çok memnun olduğunu söylüyor:

Porto Riko'da da ünlü

"Mart ayında çeşitli yerlerde konser vereceğim, ayrıca röportaj için radyolara çıkacağım. Porto Riko'da tanınmış bir radyo var; bir saat boyunca albümümdeki her parçayı çalacaklar ve benimle telefon yoluyla canlı röportaj yapacaklar. Çok sevinçliyim. İleride başkaları için de beste yapmak istiyorum. Şimdilik kendi CD'm üzerinde çalışıyorum. Günler yoğun geçiyor ama bu yoğunluk beni mutlu ediyor çünkü müziği çok seviyorum."