10 Şubat 2008 Pazar

Ünlü korodan Aysel'e moral

Geçirdiği ağır bronşit nedeniyle uzun süredir tedavi gören Aysel Gürel, 84'üncü yaşını hastanede kutladı. Sanat dünyasının ünlüleri, Gürel'i bu özel gününde yalnız bırakmadı ve hastane, tarihinde ilk kez böylesi bir partiye ev sahipliği yaptı. Müzik dünyasının çılgın söz yazarının doğum günü, yaşadığı sağlık problemlerine rağmen son derece renkli geçti. Sezen Aksu, Zerrin Özer, Nilüfer, Reyhan Karaca, Nükhet Duru, Yonca Evcimik, Şehrazat ve VJ Bülent, bu özel gününde Gürel'in yanında olan isimlerdendi. Ve ünlüler, sevilen şarkılarını onun için söyledi.

Kızları Müjde ve Mehtar Ar'ın düzenlediği partide, Sezen Aksu da doğum günü hediyesi olarak, sözlerini Aysel Gürel'in yazdığı "Eski Mahalle" adlı yeni şarkısını okudu. Rahatsızlığı yüzünden yataktan çıkması yasak olan Aysel Gürel ise kızı Mehtap Ar'a makyaj yaptırdıktan sonra doğum günü şerefine yatağının içinde göbek attı. Partiye katılanlara "Hepiniz sevgilimsiniz" diyen Aysel Gürel'in neşesinden bir şey kaybetmediği gözlendi.

Sağlık sorunlarının bile yatağa bağlayamadığı Aysel Gürel, doktorların yasaklamalarına rağmen hasta yatağından kalkıp bir reklam filminde rol aldı. Geçen yıl Aysun Kayacı'nın oynadığı Pepsi Max'in yeni kampanyasında Gürel, Kayacı'nın amirini canlandırıyor ve onunla birlikte 'sıfır şeker kontrolleri' yapıyor.