10 Şubat 2008 Pazar

"Söz Müzik: Teoman"

Türk Rock müziğinin en önde gelen temsilcilerinden Teoman'dan yine bir ilk... Türkiye'nin ilk düet best of albümü "Söz - Müzik Teoman" 6 Şubat'ta Avrupa Müzik markasıyla müzikseverlerle buluştu. Bugüne kadar Teoman'ın sesinden dinlediğiniz hit olmuş, söz ve müzikleri Teoman'a ait şarkılar bu albümde Türkiye'nin önde gelen sanatçılarının yorumuyla bambaşka bir kimlikle karşınıza çıkıyor...

14 parçanın yer aldığı düzenlemelerini Alper Erinç, Sinan Akçıl gibi Türkiye'nin önde gelen aranjörlerinin yaptığı "Söz – Müzik Teoman" albümünde Teoman, Sezen Aksu – Paramparça düetinin yanı sıra Yalın ( Gönülçelen), Candan Erçetin ( Kim), Yaşar (Rüzgar Gülü), Nil Karaibrahimgil ( İstanbul'da Sonbahar), Emre Aydın (Sürpriz), İzel ( Senden Önce Senden Sonra), Mirkelam (Güzel Bir Gün), İrem Candaş (Duş), Yavuz Bingöl ( İki Çocuk), Kreş (Bugün) , Harun Tekin ( İstasyon İstasyonları), Rashit( Kişisel Bir Şey), Hayko Cepkin – (Gökdelenler) ile düet yapıyor.

Müzik kariyerinde 7 solo albüm, 4 remix albüm 1 tanede konser albümü çıkaran Teoman'ın özel bir çalışma olarak hazırladığı "Söz - Müzik Teoman" albümünün video klibine dinleyiciler karar verecek.

"Söz - Müzik Teoman" albümüyle birlikte, Teoman dinleyicilerine özel bir sürpriz daha yapıyor. Albümle eş zamanlı olarak sanatçının şarkı sözleri ve notalarından oluşan "Söz ve Müzik Teoman" isimli kitabı raflarda yerini aldı. Teoman'ın kendi el yazısıyla yazdığı sözlerin ilk hallerinin de bulunduğu “Söz ve Müzik Teoman” kitabında hiçbir yerde göremeyeceğiniz dönemsel fotoğrafları ve konserlerinden kareler yer alıyor.