25 Şubat 2008 Pazartesi

Musti'den 2 albüm birden

Musti, kariyerinin 14'üncü yılını iki özel projeyle kutlayacak. En sevilen şarkılarını akustik olarak söyleyip, bir de tribute albüm hazırlayacak.. Teoman'ın yazdığı şarkıların, ünlüler tarafından seslendirilmesi ile müzik piyasasında yeni bir trend haline gelen 'tribute albüm' modasına Mustafa Sandal da uyacak. 'Devamı Var' adlı son albümünü geçtiğimiz yaz çıkaran ünlü popçu, iki farklı projeyi birleştirerek özel bir çalışma hazırlayacak. İŞTE PROJENİN İÇERİĞİ >>>

İKİ ÖZEL PROJE BİR ARADA
Geçtiğimiz ay Emina Jahoviç ile hayatını birleştiren ve baba olmaya hazırlanan Mustafa Sandal, en sevilen şarkılarını bir albümde toplayacak. Akustik olarak seslendireceği parçaların yer alacağı bu özel çalışmanın içinde, Musti bestelerinin diğer şarkıcılar tarafından seslendirileceği bir tribute albüm de yer alacak. 14'ÜNCÜ YILIN ŞEREFİNE... Müzik hayatına 1994 yılında 'Suç Bende' albümüyle giriş yapan ünlü popçu, kariyerinin 14'üncü yılında; 'Suç Bende', 'Bir Anda', 'Araba', 'Akışına Bırak', 'Hatırla Beni', 'Gölgede Aynı' ve 'İsyankar' gibi klasikleşmiş şarkılarını akustik olarak yeniden yorumlayacak.


Mustafa Sandal'ın tribute albümünde henüz hangi sanatçıların yer alacağının netlik kazanmadığı belirtildi. Ancak; Musti'nin daha önce birlikte çalıştığı Ajda Pekkan, Sertab Erener, Sezen Aksu ve İzel gibi ünlü şarkıcıların bu albümde yer alması bekleniyor.