11 Mayıs 2008 Pazar

Dünya starları İstanbul'a geliyor

Kuruçeşme Arena, bu yaz da dünya müziğinin dev isimleri ile müzikseverleri buluşturmaya devam edecek. BKM-Radyo Eksen organizasyonu ile 2008 yazında Türkiye’ye gelecek dünya starları ve konser tarihleri şöyle: 13 Haziran-Mark Knopfler, 13 Temmuz-Judas Priest, 30 Temmuz-Leniy Kravitz ve 3 Ağustos-Björk...
Kuruçeşme Arena, bu yaz da dünya müziğinin dev isimlerini müzikseverlerle buluşturacak. Mark Knopfler, Judas Priest, Lenny Kravitz ve Björk gibi ünlüler, BKM-Radyo Eksen organizasyonu ile İstanbul'da konser verecek.


Rock severlere müzik ziyafeti
Rock müzik tarihinin efsane ismi ve dünyanın en başarılı gitaristlerinden biri olarak kabul edilen Mark Knopfler, 13 Haziran'da Kuruçeşme Arena'da İstanbullu rockseverlerle buluşacak. Efsanevi rock yıldızı, 29 Mart'ta başladığı 2008 turnesinin 62'inci konserini Bulgaristan konserinin ardından İstanbul'da verecek. 1978-1996 yılları arasında Dire Straits grubu ile 13 albüm çıkaran Knopfler, solo çalışmaları ile de bugüne dek 8 albüm yaptı.
Metal müziğin tanrıları
Metal müziğinin tanrıları olarak da adlandırılan Judas Priest, ilk İstanbul konseri ile Kuruçeşme Arena'da. 1960 yılında kurulan ve 1974'de ilk albümünü yayınlayan grup, müzik dünyasında gittikçe sertleşen tarzıyla tanınıyor. Geçtiğimiz yıl haziran ayında yeni albümleri "Nostradamus"u çıkaran grup, 13 Temmuz'da Kuruçeşme Arena'da olacak.
/_np/1190/5531190.jpg4 Grammy'li yakışıklı
4 yıl üst üste 'En iyi erkek rock vokal performansı' dalında Grammy kazanan ve dünya çapında 20 milyon albüm satışına ulaşan Lenny Kravitz son albümünün turnesiyle 15. Uluslararası İstanbul Caz Festivali kapsamında İstanbul'a geliyor. Sanatçı, dünyanın en ünlü tasarımcılarının imzasını taşıyan kostümleriyle, 30 Temmuz akşamı Kuruçeşme Arena'da sahnede olacak.
Sıradışı şarkıcıdan sıradışı konser
İzlandalı müzisyen, şarkıcı ve sinema oyuncusu Björk ikinci kez İstanbul'a geliyor. 12 kez Grammy ve Oscar'a aday gösterilen tüm dünyada 15 milyondan fazla albüm satan Björk, farklı tarzı ve sahne performansı ile 3 Ağustos akşamı şarkılarını İstanbul Boğazı’na karşı söyleyecek.