17 Mayıs 2008 Cumartesi

Tanıtımda Ruslana sürprizi

Eurovision'da ülkemizi temsil edecek Mor ve Ötesi grubu ile şarkıları "Deli"nin tanıtımı için önceki gün Belgrad'da bir resepsiyon verildi. Resepsiyonun sürpriz konuğu ise yarışmanın 2004 birincisi Ruslana oldu.
Büyükelçi resepsiyon verdi
Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki 53. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Mor ve Ötesi grubu, provalara başladı. Belgrad Büyükelçisi Ahmet Süha Umar da önceki gün hem grubun hem de Eurovision şarkıları "Deli"nin tanıtımı için bir resepsiyon verdi. Resepsiyona Belgrad'da yaşayan Türkler, diğer ülkelerin diplomatik temsilcileri ve Sırbistan Milli Futbol Takımı oyuncularının da bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.
Destek olmak istedim
Ancak o kalabalık arasında en şaşırtıcı isim Ruslana'ydı... 2004'te İstanbul'da yapılan yarışmada birinci olan Ukraynalı şarkıcı, Mor ve Ötesi'ni desteklemek için resepsiyona geldiğini söyledi. Öte yandan, grubun solisti Harun Tekin de sert bir açıklama yaparak oy dilenmeyeceklerini söyledi: "Yarışmada başarılı olalım diye yapacağımız veya yapmayacağımız şeylerin bir sınırı var. Yani oy dilenmek ya da şirin görünmek gibi bir yaklaşımımız olamaz.