18 Haziran 2008 Çarşamba

"Zilli" kızları Cahide'yi coşturdu!

Son dönemin popüler gruplarından Zilli Perküsyon'un albüm tanıtımı önceki akşam Cahide'de yapıldı. Ajda Pekkan'dan Sezen Aksu'ya, Seyyal Taner'den Esmeray'a kadar pek çok ünlü sanatçının bir döneme damgasını vuran 45'liklerindeki şarkılarının da çalındığı tanıtım partisinde geçtiğimiz hafta içinde Sallan ve SeniSseviyorum şarkılarının yeraldığı bir single çıkaran Soner Arıca ve Sus şarkısıyla son dönemin en çok dinlenen isimlerinden Fatih Ürek de sahne aldı.

Engin Gürkey tarafından kurulan ve Sezen Aksu'nun Açıkhava'da verdiği konserlerde sahne alarak ilk kez dinleyiciyle buluşan Zilli perküsyon grubu, Ossi Müzik etiketiyle kendi adlarıyla yayınlanan ilk albümlerinde Türk popunda farklı dönemlere ait sevilen şarkıları, sahipleriyle beraber yeniden seslendirdi. "Kim Arar", "İyi düşün taşın", "Mahmure", "Kaçın Kurası", "Affetmem", "Sevdan Olmasa", "Ay İnanmıyorum" gibi şarkıların yeraldığı albüme sesleriyle katkıda bulunan sanatçılardan Seyyal Taner ve Funda da, Zilli grubunu tanıtım gecesinde yalnız bırakmayarak sahne aldı.

Sunuculuğunu Hakan Eren'in gerçekleştirdiği gecede Ossi Müzik sanatçılarından Ali Altay ve Sadık Karan da yeni albümleriyle sahne alan diğer isimlerdendi. Gecede ayrıca, sonbaharda yepyeni şarkılardan oluşacak bir albümle hayranlarına sürpriz yapacak olan Melike Demirağ da sahne aldı.